Kia Tatabánya

2800 Tatabánya Győr út 37. Autental Kft. +36 34/511-919

kiatatabánya.hu

Kia Győr

9012 Győr Mérföldkő út 1. Autentik Motor-Car Kft. +36 96/556-270

kia.autentik.hu

Kia Sopron

9400 Sopron Győri út 44. Orientik Motor-Car Kft. +36 99/505-345

kiasopron.hu

Kia Motors

Az 1944-ben alapított Kia Motors Corporation Korea legrégibb járműgyártó vállalata. A konszern mára az 5. legnagyobb autógyártó a világon. Jelenleg több mint 2.5 millió autó készül évente, 15 gyártóbázison, a világ 10 országában. Európában évek óta folyamatosan a Kia az egyik leggyorsabban növekvő autógyártó. A Kia régóta elkötelezett híve a környezetbarát technológiáknak, folyamatosan kísérletezik innovatív műszaki megoldásokkal. Európa egyik legmodernebb autógyára a szomszédos Szlovákiában, Zsolnán található. A gyár 2008-ban elnyerte a környezetbarát minősítést, mivel termelő- és hulladékkezelési folyamatai a világ legmodernebb technológiái közé tartoznak.


A világhírű autótervező, Peter Schreyer áll a Kia új, globális formai célkitűzésének élén, Kovács Miklós személyében pedig hosszú idő óta ismét van sikeres magyar formatervezőnk (többek között a cee’d, a Venga és az Optima tervezője). A Kia nemzetközi sportesemények (pl. Australian Open, UEFA, FIFA) fő szponzora. A Kia modellek többsége évek óta jól szerepel a az ügyfél-elégedettségi felméréseken, amely a kiemelkedő ár-érték aránynak, gazdag felszereltségnek és kedvező üzemeltetési költségeknek köszönhető.

A legújabb Kia modellek formai és gyártási minőségükért, innovatív kialakításukért, környezetbarát teljesítményükért, ergonómiájukért és biztonságukért számos rangos nemzetközi elismerésben részesülnek. Az egyedülálló 7 éves (150 000 km-es) Kia garancia, ”iparági mintaként” szolgál, a legjobb gyártói garancia a teljes európai piacon. A 7 év garancia nyújtotta előnyöket sok esetben az autó későbbi tulajdonosai is élvezhetik, ugyanakkor tovább növeli a járművek értékállóságát a használtautó-piacon.

*forrás: kia.com